Cine suntem

Noi suntem Pintilie + Partners Architecture & Engineering: o echipă de profesioniști care proiectează clădiri pornind de la înțelegerea activității și cerințelor clienților noștri.

Ne-am început activitatea în anul 2003 și experiența ne-a învățat că o dezvoltare sănătoasă înseamnă:
  • succesul fiecărui proiect în parte, ca bază a satisfacției clientului
  • cunoașterea și utilizarea noilor tehnologii de proiectare (pionieri BIM din 2003) și de execuție
  • construirea unei echipe de proiectare stabilă și ale cărei competențe sunt în continuă dezvoltare
  • adaptarea continuă la condițiile pieței de proiectare.

În construcții există criterii divergente de proiectare: utilitate vs. estetică, structură optimă vs. flexibilitatea planului vs. volumetria obiectului arhitectural, valoarea scăzută a investiției vs. imagine vs. economia în exploatare, economia de energie vs. vitraje mari, ultimele mode în arhitectură vs. preferințele utilizatorilor și ale trecătorilor, interesul privat vs. interesul orașului și multe altele.

Proiectele noastre țintesc spre a realiza compromisul cel mai potrivit între aceste criterii. Noi credem că nu există rezolvări bune în orice situație, ci mai degrabă rezolvarea optimă pentru fiecare problemă în parte. Astfel oferim soluții integrate, în adevăratul sens al cuvântului.

Am acceptat și acceptăm provocări tehnice și tehnologice complexe, mult în afara zonei de confort a concurenților noștri. Așa am câștigat experiență în abordarea eficientă a numeroase astfel de provocări: tehnologii de producție și depozitare variate, clădiri înalte, deschideri mari, sisteme structurale diverse, monolite sau prefabricate, fundații speciale, incinte etanșe, epuizmente, sprijiniri și multe altele.

Misiunea noastră nu este doar să proiectăm clădiri frumoase și utile, ci și să ducem la bun sfârșit proiecte fezabile pentru clienții noștri.


Interviuri si articole:

Clienții noștri